Woonplus

De groepsaankoop zonnepanelen en thuisbatterij van de provincie Oost-Vlaanderen is een groot succes!

Groepsaankoop zonnepanelen

Door het grote succes van de groepsaankoop zonnepanelen hebben de winnende leveranciers hun capaciteit reeds bereikt. Daardoor is de Provincie Oost-Vlaanderen genoodzaakt de eerste golf van inschrijvingen af te sluiten.

Tweede golf inschrijvingen groepsaankoop zonnepanelen: hoe werkt het?

Inschrijving? Wie nog steeds interesse heeft voor deze groepsaankoop, kan nog inschrijven tot en met 12 augustus 2022. Deze inschrijving is volledig gratis en vrijblijvend en kan via  www.samenzonnepanelen.be/oost-vlaanderen.

Veiling: IChoosr – de partner die de Provincie Oost-Vlaanderen ondersteunt bij deze groepsaankoop – zal een nieuwe veiling organiseren. Deze veiling gebeurt enkel met gekwalificeerde installateurs, die daarbij hun beste bod uitbrengen.

Persoonlijk voorstel: Na de veiling ontvang je een persoonlijk voorstel op basis van de veilingprijzen. Je ziet er de totale prijs en terugverdientijd voor je zonnepanelen en, als je dat wenst, een thuisbatterij. Ga je akkoord met dit voorstel? Dan worden jouw gegevens doorgestuurd naar de leverancier. Je zal daarbij een voorschot van 150 euro moeten betalen als waarborg voor de leverancier.*

Inspectie: De installateur komt bij jou langs of contacteert je voor inspectie. Men bekijkt samen met jou of je dak geschikt is, hoeveel panelen er op je dak passen, … Na de inspectie bezorgt de leverancier jou een definitieve offerte. Ga je hiermee akkoord, dan plannen jullie samen een datum voor de installatie in.

*Gaat de plaatsing van je zonnepanelen uiteindelijk toch niet door? Dan krijg je het voorschot integraal terug.

Voor meer informatie kan je op volgende website terecht: www.samenzonnepanelen.be/oost-vlaanderen.

Groepsaankoop thuisbatterij

Voor de groepsaankoop thuisbatterij verandert er niets! Je kan nog steeds inschrijven via www.samenzonnepanelen.be/thuisbatterij/oostvlaanderen en ontvangt meteen je persoonlijk voorstel. Hierbij zie je onder andere de totaalprijs van je pakket, de toename van je zelfconsumptie, je gemiddelde jaarlijkse besparing en de terugverdientijd van je thuisbatterij.

Meer informatie kan je hier vinden: www.samenzonnepanelen.be/thuisbatterij/oostvlaanderen