Woonplus

Deelnamelink digitale infosessie energie, zonnepanelen, thuisbatterij en energiedelen – maandag 26 september 2022 (19u30)

Op maandag 26 september 2022 organiseert Woonplus een digitale infosessie rond energie, zonnepanelen, thuisbatterij en energiedelen.

Wie met allerlei vragen zit rond de duurzaamheid van zijn of haar woning zal via deze infosessie alvast heel wat antwoorden krijgen. Zijn zonnepanelen nog rendabel? En wat met een thuisbatterij? Kan ik mijn eigen geproduceerde stroom dan optimaliseren? Welke gevolgen brengt het capaciteitstarief met zich mee? En wat betekent dat energiedelen nu precies?

De infosessie start stipt om 19u30, maar je kan reeds vroeger inloggen. Je zal dan tijdelijk in een wachtruimte terechtkomen en de boodschap zien verschijnen dat de organisatoren je later tot de vergadering zullen toelaten. Bovendien vragen wij je ook om zowel de camera als microfoon uit te schakelen.

Hieronder kan je de link vinden waarmee je kan deelnemen aan het infomoment, eenvoudig van bij je thuis. We geven je daarnaast ook een aantal instructies mee voor het openen van de link.

________________________________________________________________________________

Microsoft Teams-vergadering

Deelnemen op uw computer of via de mobiele app

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

________________________________________________________________________________

 

OPGELET! We raden je aan om dit ruim op voorhand al eens te proberen. Indien het niet lukt om onderstaande link te openen, kan je nog contact met ons opnemen: 09 365 46 36 of info@woonplus-lww.be.

Via je computer/laptop:

  • Je opent/kopieert de link best in Google Chroome (in safari zal dit niet werken). Dit doe je het best door te klikken op ‘Klik hier om deel te nemen aan de vergadering’ of rechtermuisknop en hyperlink openen.
  • Je krijgt vervolgens onderstaand beeld te zien en klikt daar op ‘Doorgaan in deze browser’. Je hoeft dan niets te installeren.

Woonplus

 

  • Je hebt toegang tot de digitale infosessie.

 

Via je smartphone/tablet

  • Je klikt op de link ‘Deelnemen aan Microsoft Teams-vergadering’
  • Je zal de app voor MS Teams moeten installeren.

Woonplus

  • Eenmaal je de app geïnstalleerd hebt, klik je opnieuw op de link en zal deze automatisch geopend worden. Je hoeft normaal geen account aan te maken, enkel je naam door te geven en aan te melden als gast.

 

MS Teams wordt minder goed ondersteund door Apple toestellen. Maak je gebruik van een Apple toestel, installeer dan meteen de app voor de meest eenvoudige toegang. Je kan de app achteraf altijd opnieuw verwijderen.

Je zal een beginscherm te zien krijgen waarbij staat dat iemand je toestemming moet geven tot de vergadering. Dit is normaal. Een paar minuten voor de start van het infomoment zullen de organisatoren de vergadering openen en je toelaten.

Contacteer ons gerust bij vragen of problemen. Wij willen je tot slot alvast bedanken voor je inschrijving en interesse in dit infomoment.