Infomarkt Laarne renoveert! – geannuleerd!

Is je woning aan verbetering toe? Wil je je huis klaarstomen voor de toekomst? Heb je renovatieplannen?

 

Aan de hand van het project ‘Laarne renoveert!’ kan je beroep doen op gratis en persoonlijk renovatieadvies aan huis via het Steunpunt Duurzaam Bouwen en Wonen van de provincie Oost-Vlaanderen. Zij werken daarvoor samen met de MilieuAdviesWinkel (MAW) in Gent. Een adviseur van MAW zal na je aanvraag voor het renovatieadvies aan huis, samen met jou een huisbezoek inplannen waarbij men de huidige staat van je woning opmaakt. Het advies gaat van isolatie en duurzame verwarmingstechnieken tot het gebruik van hemelwater. Bovendien zal de adviseur ook je vragen trachten te beantwoorden en een stappenplan opstellen. Dit alles ontvang je achteraf ook nog eens in een uitgebreid adviesverslag.

 

Wie dat wenst kan nadien ook beroep doen op verdere begeleiding en ontzorging van een BENOvatiecoach van Energiehuis BEA. De BENOvatiecoach kan jou op verschillende manieren begeleiden, voor – tijdens en na de werken: zoeken naar de geschikte aannemers, vergelijken van offertes, helpen bij het aanvragen van premies etc.

 

De infomarkt in Laarne werd geannuleerd, maar voor meer informatie kan je steeds terecht bij de woondienst van je gemeente (woondienst@laarne.be / 09 365 46 00) of Woonplus (woonplus-lww@laarne.be / 0470 88 07 76).

 

 

Inschrijven

    Ik wil op de hoogte blijven van nieuwigheden of activiteiten van Woonplus