Groepsaankoop zonnepanelen (Energiehuis BEA)

Energiehuis BEA en Zero Emission Solutions (een gespecialiseerd studie- en adviesbureau) organiseren samen met de drie Woonplusgemeenten voor de zesde keer een groepsaankoop zonnepanelen. Daarvoor werd een deal gesloten met zonnepanelenspecialist IZEN. Samen met Energiehuis BEA staan zij garant voor de hoogste kwaliteit van de installatie.

 

Zonnepanelen waren nooit goedkoper dan nu. Voor 4175,53 euro* heb je een kwalitatieve installatie die jouw volledig jaarlijks elektriciteitsverbruik voor de volgende 30 jaar dekt. Zonnepanelen verdienen zich vandaag dan ook al terug in 5 à 6 jaar.

 

Wie voor eind 2020 een installatie op het dak legt, kan nog gedurende 15 jaar gebruik maken van het systeem van de terugdraaiende teller. Door samen aan te kopen ligt de prijs een stuk lager en zal er toch een uitstekende kwaliteit worden geboden. Uniek in dit aanbod is bovendien dat de omvormer van de installatie batterij-compatibel is. Dat wil zeggen dat je zonder bijkomende kosten je installatie kan uitbreiden met batterijopslag, nu of later.

 

(*) Dit is de kostprijs, inclusief 6% BTW, in de groepsaankoop voor een gemiddelde installatie van 13 panelen van 310 Wp, goed voor 4030 Wp, op een bestaande woning (> 10 jaar oud), gelijk aan de productie van het gemiddeld Vlaamse elektriciteitsverbruik per gezin per jaar.

Meer informatie
  • Meer inlichtingen en vrijblijvend inschrijven kan via energiegroepsaankoop.be/bea-zonnepanelen. Op maandag 4 mei vond een online infosessie plaats, ook deze kan je herbekijken via voorgaande link, net zoals de werkwijze en FAQ.