Groepsaankoop zonnepanelen in samenwerking met Energiehuis BEA

Energiehuis BEA organiseert samen met jouw gemeente en onder begeleiding van studiebureau Zero Emission Solutions, voor de 6de keer een groepsaankoop zonnepanelen.

Zonnepanelen waren nooit goedkoper! Voor 4175,53 euro (*) heb je al een kwalitatieve installatie die jouw volledig jaarlijks elektriciteitsverbruik voor de komende 30 jaar dekt. Zonnepanelen verdienen zichzelf vandaag terug op 5 à 6 jaar. Goed voor klimaat en voor je portemonnee. Bovendien is deze installatie ook batterij-compatibel. Wat betekent dat je jouw installatie later kan uitbreiden met batterij-opslag.

Wil je graag meer informatie? Kijk dan eens op www.energiegroepsaankoop.be/bea-zonnepanelen of volg de online live infosessie op maandag 4 mei 2020, om 19u via www.energiegroepsaankoop.be/bea-zonnepanelen/infosessies/ (inschrijven doe je via deze link). Deze online infosessie vervangt het infomoment dat normaal zou doorgaan op dinsdag 14 april, te Serskamp.

De inwoners van Laarne, Wetteren en Wichelen krijgen binnenkort ook een brief in de bus waarin nog eens uitgelegd staat hoe het precies in zijn werk gaat.

*Dit is de kostprijs in de groepsaankoop voor een gemiddelde installatie van 4kWp op een bestaande woning, goed voor de productie van het gemiddelde Vlaams elektriciteitsverbruik per gezin per jaar.