Woonplus | Informatie, advies en begeleiding over wonen

HERINNERING! Schrijf je nu nog in voor de groepsaankoop groene stroom!

!HERINNERING! Je kan nog steeds inschrijven voor de groepsaankoop groene stroom en aardgas van de provincie Oost-Vlaanderen!

De Provincie Oost-Vlaanderen organiseert voor de tiende keer de groepsaankoop 100% groene stroom en aardgas. Wil je besparen op je energiefactuur en tegelijk een steentje bijdragen aan een gezonder klimaat? Doe dan mee aan deze groepsaankoop. Door veel geïnteresseerden samen te brengen, slaagt de provincie er in om een scherpe prijs te verkrijgen voor Belgische groene stroom en aardgas.

Alle Oost-Vlaamse gezinnen kunnen zich vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop. Dat kan online, telefonisch, via de post of het loket in je gemeente (OPGELET: In Wetteren is het dit jaar niet mogelijk om in te schrijven via het woonloket). Ook zelfstandigen en bedrijven met een beperkt verbruik kunnen deelnemen.

HOE WERKT HET? 

Stap 1: Schrijf je in voor 2 februari 2021.

Schrijf je online, telefonisch (0800 60 601), per post of via het loket in je gemeente in.

Stap 2: Veiling op 2 februari 2021. 

De leverancier met de laagste prijs wint.

Stap 3: Persoonlijk voorstel. 

Je ontvangt na de veiling, en ten laatste op 17 maart 2021, jouw persoonlijk voorstel.

Stap 4: Beslis ten laatste op 30 april 2021. 

Je beslist of je het aanbod aantrekkelijk genoeg vindt. Ga je op het voorstel in, dan brengt de provincie de overstap voor jou in orde. Je nieuwe contract gaan ten vroegste in op 1 mei 2021.