Woonplus | Informatie, advies en begeleiding over wonen

Verhuren via een sociaal verhuurkantoor, wat betekent dat?

Wil je gerust verhuren en tegelijk maatschappelijk je steentje bijdragen?โ€ ๐——๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฎ ๐—ต๐—ฒ๐˜ s๐—ผ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—ฎ๐—น v๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ผ๐—ผ๐—ฟ.

Niet alleen huurders, maar ook verhuurders kunnen van allerlei voordelen genieten als ze samenwerken met een sociaal verhuurkantoor (SVK). De grootste troef? Dat is de ontzorging! Het SVK betaalt iedere maand de huur, je betaalt geen commissie, het onderhoud wordt opgevolgd en het SVK regelt heel wat administratieve verplichtingen. Bovendien garandeert het SVK dat je na 9 jaar het appartement terugkrijgt in een goede staat of is er een mogelijkheid tot het verlengen van het contract. Tot slot zijn er ook nog premies voor o.a. renovatie, isolatie, vervanging van oude verwarmingssystemen, โ€ฆ die enkel mogelijk zijn als je via een SVK verhuurt.

Wil je graag meer informatie? Bekijk dan deze video met de vele voordelen of neem contact op met het sociaal verhuurkantoor in je buurt. Voor Laarne, Wetteren en Wichelen kan je terecht bij het SVK LWW: Margote 93, 9260 Wichelen โ€“ 052 42 33 80 โ€“ info@svk-lww.behttps://www.svk-lww.be/.